Miksi jazz-muusikon urasta haaveilevan kannattaa suosia moneybanker-sivustoa lainaa tarvitessaan?

Muusikon, tai jazz-muusikon, ura saattaa olla suurin haaveesi, jonka esteenä voi olla raha. Pelkkä intohimo musiikkia kohtaan ei välttämättä riitä, vaan huipulle pääseminen vaatii yleensä ainakin jonkin verran rahaa. Jos tuntuu siltä, että juuri rahan puute estää unelmiesi toteutumisen, kannattaa kokeilla löytyisikö moneybanker-sivustolta sinulle sopivaa lainaa. Kerromme tällä sivulla, miksi juuri moneybanker on hyvä sivusto aloittaa sopivan lainan etsiminen.

Monkeybanker esittelee monta erilaista luotonantajaa ja lainamahdollisuutta kerralla

Moneybankerin etuna on se, että sivusto esittelee samalla kertaa useamman erilaisen luotonantajan sekä useamman erilaisen lainamahdollisuuden. Tämä tekee erilaisten tarjolla olevien vaihtoehtojen vertailusta helppoa, kun jo yhdellä silmäyksellä on mahdollista nähdä monta tarjousta. Sivu kertoo erilaisten luotonantajien tarjoaman lainamäärän, laina-ajan, ikärajan sekä koron.

Otetun lainamäärän minimi voi olla esimerkiksi 10 tai 400 euroa ja maksimi esimerkiksi 2 000 tai 10 000 euroa. Laina-aika voi olla minimissään esimerkiksi kuukauden pituinen tai enimmillään esimerkiksi 72 kuukautta. Tämä riippuu luotonantajasta. Sivustolta löytyy joitakin lainoja, joita tarjotaan jo 18-vuotiaille. Monissa lainoissa ikäraja on kuitenkin 20 vuotta tai enemmän. Ikäraja voi olla esimerkiksi 21 vuotta. Myös koron määrä vaihtelee lainanantajasta riippuen. Se voi olla jopa 0%, mutta myös lähes 25%. Osa luotonantajista tarjoaa korotonta maksuaikaa esimerkiksi 60 vuorokauden ajalle. Moneybankerin sivustolta löytyviä lainanantajia ovat esimerkiksi Suomilimiitti, Ostosraha.fi ja etua.fi.

Asiakkaiden palautteet kertovat lainanantajasta tärkeää tietoa

Moneybanker kertoo sivustollaan, kuinka monta asiakasta on valinnut kyseisen lainan kuluvan viikon aikana. Lisäksi sivustolta näkee, millaisen pistemäärän kukin lainanantaja on saanut. Tähtiä luotonantajat saavat maksimissaan viisi, minkä lisäksi sivustolla kerrotaan niiden saama keskiarvo, esimerkiksi 9.1/10, joka tarkoittaa erinomaista arvosanaa ja 7.6/10, joka tarkoittaa hyvää arvosanaa.

Kyseinen sivusto ilmoittaa, että sillä on lähes 915 000 käyttäjää ja että sen käyttäminen on ilmaista eikä sisällä sitoumuksia. Sivuston helppous sekä nopeaus tekevät siitä suositun sivuston lainaa etsivien henkilöiden keskuudessa. Parhaiten arvioidut luottolaitokset ovat saaneet viisi tähteä viidestä ja arvosanan, joka on lähellä arvosanaa 10/10. Tällaisia lainanantajia ovat tällä hetkellä esimerkiksi SIIMPL. (arvosanalla 9.6), banknorwegian.fi (arvosanalla 9.8) ja Fixura (arvosanalla 9.7).

Millaista lainaa sivuston kautta on mahdollista löytää?

Moneybanker-sivuston kautta löytyy hyvin jazzharrastukseen tai -ammattilaisuuden tavoitteluun sopivia lainoja. Osaa lainoista tarjotaan 0% korolla. Tarjolla on erilaisia lainoja, joista osa on mahdollista saada tilille heti. Esimerkiksi pikavippejä löytyy sivustolta runsaasti, mutta tämän lisäksi on mahdollista hakea kulutusluottoa, pikalainaa sekä lainaa ilman vakuuksia. JTutkitaanpa erilaisia lainavaihtoehtoja; esimerkiksi Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä lainaa 10 – 2 000 euroa 1-49 kuukauden laina-ajalla. Lainan saamisen ikäraja on 21 vuotta ja korko 0-8,9%. Suomilimiitti tarjoaa jopa 60 vuorokauden korottoman maksuajan eikä sen lainaan liity muita kuluja. Lainanantaja on saanut sivustolla arvosanan 8.7/10.

Toinen lainanantaja, joka ilmoittaa koron määräksi jopa 0%, on Limiittisaldo. Toisaalta Limiittisaldon korko voi olla jopa 90% eli vaihtelu on tässä luottolaitoksessa suurta. Entäpä sitten lainamäärä? Tämän luotonantajan tarjoama lainamäärä vaihtelee 50 euron ja 3 000 euron välillä. Kovin suurta lainaa Limiittisaldosta ei siis saa, mutta tällainen laina saattaa olla aivan riittävä jazz-harrastuksen tukemiseen. Lainaa voi ottaa 1-24 kuukauden pituiseksi ajaksi ja lainan saamisen ehtona on, että sen ottaja on vähintään 20-vuotias. Tähtiä Limiittisaldo on saanut neljä viidestä ja arvosanaksi se on saanut 7.9/10, mikä tarkoittaa hyvää arvosanaa. 365 käyttäjää on ottanut lainaa Limiittisaldosta tällä hetkellä kuluneen viikon aikana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *